Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53859
Title: Теоретичні та методичні засади верстки сайту ІТ-компанії “SaleUp”
Authors: Івашко, Альона Миколаївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
веб-сайт
веб-сторінка
інтернет
верстання
веб-дизайн
веб-сервер
система управління вмістом
бази даних
клієнт
ергономіка
використання
сервер
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Івашко А. М. Теоретичні та методичні засади верстки сайту ІТ-компанії “SaleUp”. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 112 с.
Abstract: З кінця ХХ століття, в епоху глобалізації та інформатизації, зі збільшенням чисельності населення на планеті та його освіченості, зросла необхідність у швидкій передачі інформації. Щоденно мільйони людей здобувають нові знання і отримують дані з глобальної Мережі, адже вона значним чином спростила механізми їх отримання користувачем. Здешевлення та мобільність нових технологій породила велику кількість інтернет-користувачів у всьому світі. Технології 4G та 5G, що швидкими темпами розповсюджуються у різних країнах, полегшили доступ до інформації та зробили такий тип отримання даних одним із основних. Нові технології зараз як ніколи раніше впливають на людське життя у всіх його сферах. Ми завдячуємо їм легким доступом до навчальних матеріалів, ефективних засобів комунікації, можливості швидкого та надійного з’єднання через, наприклад, відео-дзвінок і, нажаль, відкритим шляхам для кібер-злочинів, та погіршеного психічного стану людей через перевантаження інформацією (яка, до речі, дуже часто носить стресовий характер). Щоб повністю зрозуміти вплив Інтернету на суспільство, слід пам’ятати, що технологія - це матеріальна культура, яка формується у суспільному процесі і певному інституційному середовищі на основі ідей, цінностей, інтересів та знань як внаслідок їх раннього формування, так і подальшого.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доцент, к.пед.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Матвійчук-Юдіна Олена Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53859
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2021_186_ІвашкоАМ.pdfКваліфікаційна робота ОС магістр3.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.