Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54334
Title: Толерантність як принцип комунікативної успішності в економічній сфері
Authors: Панков, Денис Вадимович
Keywords: толерантність
ринкова економіка
комунікативна успішність
комунікація
інформаційне суспільство
економічна сфера
дипломна робота
Issue Date: 29-Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Панков Д.В. «Толерантність як принцип комунікативної успішності в економічній сфері»: – Кваліфікаційна магістерська робота на правах рукопису. НАУ. Київ. 2021 р. - 89 с.,
Abstract: У роботі встановлено, що в окресленні феномена «толерантність» присутній гуманістичний фундамент – його основу складає ціннісне ставлення до інших людей; з’ясовано, що розвиток інформаційного суспільства окреслюється фундаментальними змінами в усіх сферах життєдіяльності людини; встановлено, що інформація стає важливою складовою ринкового механізму, коли в умовах культури інформаційного суспільства ринок розглядається як механізм комунікативного зв’язку між економічними суб’єктами; встановлено, що постіндустріальне суспільство, передбачає виникнення нової економіки, яка змінює парадигми людського розвитку, спрямованість на людину, на цінність її життя; з’ясовано, що вплив на удосконалення комунікативних засад толерантності в економічній сфері сучасного суспільства чинять: внутрішні устремління та цінності, що визначають спрямованість активності людини; захопленість професією та своєю справою; усвідомлення важливості та потреби роботи; особистий розвиток та професійне зростання, почуття причетності; повага до поглядів та переконань ділового партнера; цікава робота.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 25.05.2021р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: к. філос. н., доц. Сідоркіна О. М.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54334
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри філософії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Панков кваліфікаційна робота.pdf584.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.