Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54561
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМазурок, Ярослава Вадимівна-
dc.date.accessioned2022-04-11T16:22:39Z-
dc.date.available2022-04-11T16:22:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМазурок Я. В.. Розробка журналу на кулінарну тематику «Гастромрія». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54561-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Васьківська Олена Євгеніївнаuk_UA
dc.description.abstractЖурнали на кулінарну тематику спрямовані не лише на людей певної сфери роботи (кулінарії), а й на людей різного віку, статі, з різними поглядами на життя. Такий вузькотематичний журнал об’єднує багатьох людей, що можуть ознайомлюватися з широким колом традиційних страв України та різних країн світу, експериментувати та готувати кулінарні шедеври на власній кухні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectперіодичні виданняuk_UA
dc.subjectжурналuk_UA
dc.subjectфуд-журналістикаuk_UA
dc.subjectгастротематикаuk_UA
dc.titleРозробка журналу на кулінарну тематику «Гастромрія»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мазурок Я.В..pdf874.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.