Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54886
Title: Актуальність проектування парку відчуттів
Authors: Лісовська, Ірина Вячеславівна
Keywords: парк
сенситивний розвиток
зона відпочинку
почуття
міське озеленення
проєктування парків
Issue Date: 5-Apr-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лісовська І. Актуальність проектування парку відчуттів // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - С. 34.
Abstract: Сучасне життя зі стрімким темпом та відірваністю від природи не дає людям можливість прислухатися до себе та своїх почуттів. Людина починає від цього втомлюватися, і тоді, виникає необхідність на якийсь час вимкнутись з повсякденності. Саме для цього потрібні зони п’яти почуттів – парк сенситивного розвитку. Парк сенситивного розвитку є у Гуріївську, Сад п’яти почуттів у Нью-Делі, парк почуттів Ксенсес в районі Рив’єри Майя. Матеріали та методи. Об’єктом дослідження обрано територію парку в Солом’янському районі міста Києва, яка багато років не експлуатується, але розташовується біля житлової забудови, має різноманітний рельєф та зручний транспортний зв’язок. [1] Представлені проектні пропозиції парку сенситивного розвитку в Києві.
Description: 1. Агєєва Г. М., Бжезовська Н. В. Реформування паркової зони Києва: проектні пропозиції // Архітектура та екологія: ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., 30 жовтня - 1 листопада 2018 р., Київ: матеріали. Київ: Національний авіаційний університет, 2018. С.10-11. (1)
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54886
Appears in Collections:Політ. Дизайн архітектурного середовища та просторове планування 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лісовська.pdf145.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.