Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55027
Title: Гастрономічний туризм в Туреччині
Authors: Сорокіна, Євгенія Денисівна
Keywords: дипломна робота
туризм
гастрономічний туризм
Туреччина
конкурентоспроможність
кулінарний туризм
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сорокіна Є.Д. Гастрономічний туризм в Туреччині. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 75 с.
Abstract: В дипломній роботі виявлено та узагальнено особливості, тенденції, проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму Туреччині.Гастрономiчний туризм має значні перспективи розвитку, а організація «гастрономічних турів» сприяє відродженню національних кулінарних традицій. Тому ця тема є доволі актуальною на сьогодні і в майбутньому може значно покращити економічний стан Туреччині і популяризувати державу на міжнародному рівні.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Руднєва Марина Григорівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55027
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2022_242_Сорокіна.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.