Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55027
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорокіна, Євгенія Денисівна-
dc.date.accessioned2022-06-13T04:52:18Z-
dc.date.available2022-06-13T04:52:18Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationСорокіна Є.Д. Гастрономічний туризм в Туреччині. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55027-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Руднєва Марина Григорівнаuk_UA
dc.description.abstractВ дипломній роботі виявлено та узагальнено особливості, тенденції, проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму Туреччині.Гастрономiчний туризм має значні перспективи розвитку, а організація «гастрономічних турів» сприяє відродженню національних кулінарних традицій. Тому ця тема є доволі актуальною на сьогодні і в майбутньому може значно покращити економічний стан Туреччині і популяризувати державу на міжнародному рівні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectТуреччинаuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectкулінарний туризмuk_UA
dc.titleГастрономічний туризм в Туреччиніuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2022_242_Сорокіна.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.