Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55028
Title: Діджиталізація ресторанного бізнесу
Authors: Субот, Тетяна Петрівна
Keywords: дипломна робота
туризм
діджиталізація ресторанного бізнесу
ресторанне господарство
автоматизація ресторанів
туристична інфраструктура
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Субот Т.П. Діджиталізація ресторанного бізнесу . - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 77 с.
Abstract: Дипломна робота присвячена вивченню загальних теоретичних та практичних засад, а також практичного досвіду діджиталізації на базі підприємств (закладів) ресторанного господарства України та інших країни світу, виявлення практичних проблем діджиталізації ресторанного бізнесу, аналіз та прогнозування перспектив глобальної діджиталізації ресторанного бізнесу в Україні.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Борисюк Оксана Анатоліївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55028
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2022_242_Субот.pdf1.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.