Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55175
Title: Особливості створення та переваги використання електронних бібліотек для забезпечення дистанційного навчання
Authors: Чепіга, Злата Юріївна
Keywords: електронна бібліотека
вища освіта
особливості створення
Issue Date: 25-May-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чепіга З.Ю. Особливості створення та переваги використання електронних бібліотек для забезпечення дистанційного навчання // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – С. 268-269.
Abstract: Електронні бібліотеки є одним із сучасних вирішень питань доступності до мультимедійної інформації для здобувачів вищої та середньої освіти. Специфіка створення електронних ресурсів, серед яких є авторське право, суперечить праву на отримання інформації. Робота присвячена двом аспектам використання електронних бібліотек як основного джерела інформації для здобувачів освіти та заходів для забезпечення їх повноцінної діяльності.
Description: 1. Стаття: бібліотека для дітей: нове бачення, нові орієнтири та соціальне партнерство. URL: https://odb.km.ua/?dep=1&dep_up=563&dep_cur=1333#gsc.tab=0. 2. Стаття про електронні бібліотеки в Україні. URL: https:// www.ukrinform.ua/rubric-society/2806542-v-ukraini-stvorat-elektronnu-biblioteku.html; 3. Бібліотека імені М. Максимовича, стаття «Застосування новітніх інформаційних технологій». URL: https://biblioteka.cdu.edu.ua/index.php/vydavnycha-diialnist-biblioteky/publikatsii-pratsivnykiv-naukovoi-biblioteky/221-zastosuvannia-novitnikh-informatsiinykh-tekhnolohii-u-naukovii-bibliotetsi-im-m-maksymovycha-iak-priorytetnyi-napriamok-roboty.html.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55175
Appears in Collections:Політ. Мультимедійні технології та системи. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Політ 22 ММТіС Чепіга З..pdfТези доповіді304.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.