Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55182
Title: Сучасний фінтех та цифрова трансформація банків у сфері споживчого кредитування
Authors: Журавель, Ілля Андрійович
Keywords: фінансові технології
соціальний банкінг
цифрові валюти
необанки
Issue Date: 24-May-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Журавель І. Сучасний фінтех та цифрова трансформація банків у сфері споживчого кредитування // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – С. 18-20.
Abstract: Одним з актуальних питань і перспективним напрямком розвитку споживчого кредитування в Україні на сьогодні є розвиток сучасних фінансових технологій та цифрова трансформація банків у цій сфері з огляду на загальні світові тенденції діджіталізації. Матеріали та методи
Description: Список використаних джерел 1. . Інтерв’ю від 09.02.2021 р. заступника Голови НБУ О. Шабана електронній газеті «Економічна правда». URL: https://www.epravda.com.ua/rus/columns/2021/02/9/670831/) 2. Про проект «Український фінтех та цифрова трансформація банків». URL: https://ain.ua/special/usaid-start-ukr/. 3. Рівноправне кредитування. URL: https://buduysvoe.com/publications/rivnopravne- kredytuvannya#:~:text 4. Харабара В. М. Проблеми розвитку споживчого кредитування України / В. М. Хабара//Економічна наука. – Інвестиції: практика та досвід. – 2016. – № 5. – С. 41-45.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55182
Appears in Collections:Політ. Авіаційна галузь в категоріях фінансів, обліку, економіки та маркетингу 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18-20 Журавель І..pdfТези доповіді481.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.