Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55346
Title: Навчальний посібник по створенню 3D локації в Unreal Engine 4
Authors: Сатир, Андрій Юрійович
Keywords: кваліфікаційна робота
верстка
навчальне видання
дизайн
посібник
обкладенка
дипломна робота
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сатир А. Ю. Навчальний посібник по створенню 3D локації в Unreal Engine 4 - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. – 56 с.
Abstract: Сучасна номенклатура науково-навчальної літератури, що охоплює всі сфери життя в переважній більшості охоплює вміст інформації на якій важко зосередитись, а ще складніше повертатися до ритму навчання та здобуття освіти. Проте багато є примірників науково-навчальних видань, що спонукають читача на прагнення вивчати щось нове. Багато видавничо-поліграфічних компаній створюють спільні благодійні проекти, випускають безкоштовні навчальні підручники, посібники щодо он-лайн курсів по створенню мультимедійних продуктів, а зокрема, графічних елементів в програмах, відеоігор, тощо. Беручи до уваги зростаючу необхідність сфери мультимедійного контенту в сучасному світі, зростає необхідність до контенту навчального характеру в виданнях он-лан курсів, де буде інформаційно-графічна інформація упорядкованою, структурованою та зрозумілою. Особливо на західному ринку, видавничо- поліграфічна індустрія повниться навчальними курсами, вебінарами, навчальними посібниками. Найбільш поширений вид подачі інформації це відео-уроки, або ж навчальні посібники в друкованому чи електронному виді, також існують такі приклади коли матеріал має друкований і відео формати.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доцент, к.пед.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Матвійчук-Юдіна Олена Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55346
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2022_186_СатирАЮ.pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр2.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.