Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55351
Title: Макет каталогу колекції експонатів музею Науково-дослідного інституту електромеханічних приладів
Authors: Многоліт, Олександр Сергійович
Keywords: кваліфікаційна робота
видання
каталог
колекція музею
верстка каталогу
макет
поліграфія
бакалавр
дипломна робота
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Многоліт О. С. Макет каталогу колекції експонатів музею Науково-дослідного інституту електромеханічних приладів - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. – 66 с.
Abstract: Каталог, як вид поліграфічної продукції є ефективним засобом реклами, що використовується у різних сферах. Незважаючи на те, що виготовлення каталогу (дизайн, верстка, друк) є доволі кропітким процесом, музеї використовують каталог для реклами своїх експозицій та зручної організації інформації про експонати. На відміну від інших рекламних засобів каталог забезпечує відвідувача музею всією необхідною інформацією про музей та його експонати. Те, що каталог повинен передати в першу чергу, це візуальний зміст експозиції. Строго кажучи, каталог експозиції музею — це видання, опубліковане для документування виставки, що містить перелік робіт, які експонуються. Проте окрім просто перерахування експонатів каталог може містити додаткову інформацію, таку як ілюстрації, вступні есе, аналіз творів мистецтва, біографічні відомості про художників тощо. Такі доповнені каталоги використовують з метою ознайомлення відвідувачів з експозицією та зацікавленням їх до подальших відвідувань.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.тех.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Гальченко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55351
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ 2022 Многоліт О.С.pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр3.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.