Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55415
Title: Розробка методичних рекомендацій щодо створення новинних текстів для інформаційних сайтів
Authors: Чорна, Валентина Юріїївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
онлайн-медіа
інтернет-журналістика
рекомендації
новини
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чорна В. Ю. Розробка методичних рекомендацій щодо створення новинних текстів для інформаційних сайтів. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 49с.
Abstract: Специфіка роботи в онлайн-вданнях дещо відрізняється від діяльності традиційних друкованих ЗМІ. Зокрема, сучасний фахівець, який обіймає посаду «редактор сайту» має володіти цілим комплексом знань та навичок, що допоможуть виданню завоювати аудиторію та стати успішним мережевим виданням. У методичних рекомендаціях зібрано найголовнішу інформацію, яка необхідна для роботи на стрічці новин, зокрема – загальні вимоги до написання новинних текстів, правила створення влучних заголовків і бекграундів, специфіка роботи з фотоматеріалами, основні джерела пошуку новин та знайомство із SEO-блоком.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент кафедри журналістики Букіна Наталія Валеріївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55415
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота. Чорна В..pdf872.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.