Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55462
Title: Макет науково-методичного посібника із сенсорно-інтегративної терапії
Authors: Кобзаренко, Станіслав Євгенійович
Keywords: кваліфікаційна робота
верстка
посібник
терапія
продукція
макет
бакалавр
верстка
дипломна робота
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кобзаренко С.Є. Макет науково-методичного посібника із сенсорно-інтегративної терапії - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. – 64 с.
Abstract: В умовах сьогодення у соціумі існує велика проблема, яка пов’язана з загостреним соціальним запитом споживачів, щодо підвищення культури споживання інформації з доступних медіаресурсів. Особливо дана проблема стосується закладів дошкільної, шкільної та психологічної освіти, де особлива увага приділяється отриманню інформації через такі види видань як: підручники, довідники, практикуми, навчально- методичні рекомендації та посібники, зокрема навчально- методичні. Згідно з Законом України «Про освіту», перебудова системи освіти потребує висунення нових вимог до працівників освіти, а саме необхідність розроблення нових видів, форм, методів та інструментів навчання, зокрема навчально-методичних посібників та їх активного застосування у своїй професійній діяльності [4]. Навчально-методичний посібник частково замінює повні підручники, несучи в собі потрібну інформацію за заданою тематикою та охоплюючи весь спектр потрібного матеріалу. Актуальності він набуває саме для викладачів та працівників освітніх центрів. Засоби донесення інформації за допомогою навчально-методичних посібників є невід’ємною складовою будь-якого процесу навчання чи терапії. Численні переваги навчально-методичних посібників містить в собі допомогу усім потребуючим людям удосконалювати навички розуміння прочитаного, ілюструвати або закріплювати навички чи концепцію, розрізняти інструкції та полегшити тривогу чи нудьгу шляхом подання інформації новим і захоплюючим способом. Відповідні методи навчання також залучають органи чуття людини, оскільки немає обмежень у тому, які засоби можна використовувати при ознайомленні з матеріалом. Навчально-методичні посібники виявляються чудовим доповненням, зокрема для працівників освітньої галузі, коли є необхідність у закріпленні певних навичок чи методик. Подаючи всю інформацію структуровано та лаконічно, здобувачі освіти мають змогу обирати раціональний для себе спосіб ознайомлення з потрібною інформацією.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доктор педагогічних наук, професор кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Шевцов Андрій Гаррієвич
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55462
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пояснювальна_записка_ФМВ_2022_186_Кобзаренко С.Є..pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр22.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.