Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55467
Title: Макет серії навчальних плакатів для вивчення англійської мови для учнів НУШ
Authors: Барикіна, Анастасія Сергіївна
Keywords: кваліфікаційна робота
видання
плакат
дитяче видання
комп'ютерная графика
бакалавр
створення
дипломна робота
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Барикіна А. С. Макет серії навчальних плакатів для вивчення англійської мови для учнів НУШ - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. – 70 с.
Abstract: Плакат доносить інформацію до людей як у вигляді реклами, так і у вигляді важливого повідомлення, спонукання до дій. Завдяки вдалому поєднанню графічної та текстової складових можна передати актуальну інформацію. Ілюстрації часто говорять гучніше за слова. Наші очі реєструють близько 36 000 візуальних зображень на годину, одна сітківка ока забезпечує інформацією 40% усіх нервових волокон, які пов’язані з мозком. У відсотковому співвідношенні, майже 90% всієї сенсорної інформації надходить до мозку із візуальних джерел. Саме тому широкого використання плакати набули і як спосіб навчання дітей, оскільки за допомогою візуалізації до процесу пізнання можна долучити й найменших читачів. Мозок дітей засвоює візуальну інформацію набагато швидше, ніж текст. За допомогою образів, використаних у плакатах у школярів можна викликати асоціативний ряд, тим самим ненав’язливо змусити дитину запам’ятати висвітлену у плакаті тему. Плакати — це ефективний спосіб привернути та утримати увагу маленьких дітей, а також підтримати їх інтерес до певної області. Вони зручні як для дітей, так і для батьків/вчителів, оскільки допомагають образно пояснити дитині тему і являються опорою для педагога, коли красномовність вичерпано. Плакати також можна використовувати вдома для батьків, щоб підтримати вчителів, коли мова йде про складні для розуміння дітьми теми. Батькам важливо працювати зі своїми дітьми, над запам’ятовуванням, постійно перевіряючи та обговорюючи зображення та текст на плакаті.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.пед.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Денисенко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55467
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2022_186_БарикінаАС.pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр2.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.