Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55469
Title: Макет художнього альбому
Authors: Гайдур, Юрій Васильович
Keywords: кваліфікаційна робота
художнє видання
інтерактивне видання
арт-видання
макет
мультимедіа
бакалавр
дипломна робота
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гайдур Ю.В. Макет художнього альбому - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. – 75 с.
Abstract: Основна мета альбомного видання – можливість візуального ознайомлення читачів з творами живопису, графіки, скульптури. І що особливо цінно – з тими, які побачити наживо на власні очі вкрай важко або взагалі неможливо. Завдяки художнім альбомам з'являється можливість здійснювати екскурсії по кращих музеях і виставкових майданчиків світу, глибше знайомитися з творчістю авторів, дізнаватися чомусь новому, і з легкістю повертатися до прочитаного, оскільки хороша книга «живе» кілька десятиліть, виконуючи свою інформаційну, естетичну та репродукційну функцію. Інтерес мистецтва постійно зростає, відповідно зростає і ринок. В останні роки видання книг стає все доступнішим, дешевшим і простіше технологічно. З розвитком цифрових технологій не складає жодних труднощів надрукувати кілька десятків екземплярів альбомів з непоганою кольоропередачею за цілком скромні гроші, нижче вартості аналогічних книг у магазин. На якісно виданий художній альбом хорошого художника люди небайдужі до мистецтва завжди реагують із ентузіазмом. Крім того, альбомами активно цікавляться люди, які прагнуть дізнатися більше про сучасне або минуле мистецтво, як прості поціновувачі, так і колекціонери, інвестори.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доктор педагогічних наук, професор кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Лобода Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55469
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2022_186_Гайдур Ю.В.pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр20.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.