Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55474
Title: Макет довідкового видання Мови програмування
Authors: Калмиков, Іван Анатолійович
Keywords: кваліфікаційна робота
видання
довідник
мова програмування
макет
бакалавр
програма верстки
дипломна робота
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Калмиков І.А. Макет довідкового видання «Мови програмування» - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. – 68 с.
Abstract: У сучасному суспільстві доступ до інформації став центральним у прийнятті рішень щодо повсякденного ведення приватного та суспільного життя. Як наслідок, зростає необхідність у довідкових виданнях, що містили б стислі та систематизовані відомості за певною тематикою. Довідкові матеріали є одним із найефективніших інформаційних ресурсів не тільки для учнів та студентів. Їхня цінність полягає в швидкому задоволенні потреби в якісній інформації. Така потреба може виникнути: у працівника, що бажає підвищити свій рівень кваліфікації, у людини, що самостійно засвоює професію, у викладача тощо. Важливим для довідників є те, щоб предмети, які вони містять, були добре дослідженими та доведеними та відповідали високим стандартам описаної галузі. Довідник за своїм призначенням створений для швидкого та ефективного пошуку необхідної інформації. До основних характеристик довідників належать: - довідники призначені в першу чергу для періодичного консультативного звернення за конкретною інформацією; - інформація, що міститься в них, зібрана з великої кількості джерел; - довідник – це набір інформації та фактів; - розташування інформації таке, що її можна зручно та швидко знайти; - він дотримується певних методів упорядкування, наприклад алфавітного, хронологічного тощо; - вони охоплюють теми лише загально, рідко заглиблюючись у деталі і концентруються в основному на фактах; - інформація в довіднику організована настільки, що будь-хто може легко знайти необхідне. Отже, довідники містять стислу, конкретну інформацію з основ певного предмету чи галузі знань.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доцент, к.тех.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Мартинова Оксана Петривна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55474
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ 186 Калмиков І.А 22.pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр6.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.