Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55598
Title: Центри гастрономічного туризму в Туреччині
Authors: Сорокіна, Євгенія Денисівна
Keywords: туризм
гастрономічний туризм
кулінарний туризм
туристичні центри
Туреччина
турпродукт
Issue Date: 9-May-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сорокіна Є.Д. Центри гастрономічного туризму в Туреччині // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022.– С. 214-215.
Abstract: Проаналізовано геогафію основних центрів гастономічного туризму Туреччини, їх регіональні особливості, історію та туристичну інфраструктуру. Гастрономічний туризм – один із найпопулярніших останнім часом напрямків у сфері туристичної індустрії. Під час гастрономічних турів туристи мають чудову можливість ближче познайомитися з кухнею тієї чи іншої країни, скуштувати незвичайні страви, дізнаватися про секрети готування страв, спостерігати за кулінарними традиціями та звичаями різних народів. Це не просто подорож для тих, хто любить добре поїсти. Це, скоріше, захоплююча екскурсія у світ тонких відтінків смаку, розрахована на справжніх гурманів.
Description: 1. М.П. Мальська, М.І. Філь, І.Г. Пандяк. Гастрономічний туризм:навчальний посібник. – Київ: ПП ТД «Каравела», 2016. – С. 132-137 2. О.В. Дишкантюк, К.В. Власюк. Гастрономічний туризм:підручник. – Київ: ПП ТД «Олді-плюс», 2021. – С. 57-65
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55598
Appears in Collections:Політ. Туризм. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Політ 22 Сорокіна Є.pdf310.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.