Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55601
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТваринська, Анастасія Русланівна-
dc.date.accessioned2022-06-28T14:18:52Z-
dc.date.available2022-06-28T14:18:52Z-
dc.date.issued2022-05-09-
dc.identifier.citationТваринська А.Р. Передумови розвитку винного туризму в Чилі // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022.– С. 218-220.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55601-
dc.description1. Chilean Wine History [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://winediplomats.com/chilean-wine-overview/chilean-wine-history/ 2. Сорти винограду і виноградники Чилі [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://posteat.ua/wines/nazvani-najkrashhi-vinogradniki-svit-2020-roku-dlya-vinnogo-turizmu/ 3. Chile: Wine Routes Attract Lots of Tourists [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.tourism-review.com/travel-tourism-magazine-chile-wine-tourism-growing-in-popularity-article2265uk_UA
dc.description.abstractВиявлено та проаналізовано наступні передумови розвитку винного туризму в Чилі: зосередження уваги на теруарах, які роблять вино унікальним;китайські інвестиції у виноробну сферу Чилі; відродження старих сортів за допомогою традиційних методів вирощування винограду; розвиток давніх традицій виноробства; оновлення політики якості за виноробною сферою; збільшення вирощування унікального сорту винограду Карменер (Carmenere).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectвинний туризмuk_UA
dc.subjectЧиліuk_UA
dc.subjectенотуризмuk_UA
dc.titleПередумови розвитку винного туризму в Чиліuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Політ. Туризм. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Політ 22 Тваринська А.pdf355.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.