Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55706
Title: Back-end частина Web-сервісу надання перукарських послуг.
Authors: Лебеденко, Ганна Юріївна
Keywords: дипломна робота
WEB-сервіс
back-end розробка
Spring framework
Java
сфера послуг
перукарські послуги
SOAP
Issue Date: 30-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лебеденко Г.Ю. Back-end частина Web-сервісу надання перукарських послуг. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “ “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”. - Київ, 2022. – 49 с.
Abstract: Інтернет — найскладніша з будь-коли створених систем, у якій мільйони незалежних програмних та апаратних компонентів взаємодіють на різних рівнях. Це масштабування стало можливим завдяки геніальним та простим архітектурним принципам та інженерним рішенням. Коли в 1990-х роках Всесвітня павутина (WWW) увірвалася в життя людей, люди раптово отримали в свої руки величезну кількість інформації. Існує безліч типів програм, які можна розглядати як веб-служби, але взаємодія між програмами більшою мірою покращується за рахунок використання знайомих технологій, таких як XML та HTTP. Ці технології дозволяють програмам, що використовують різні мови та платформи, взаємодіяти знайомим чином. Всесвітню мережу можна розглядати як єдину інформаційну систему, яка є найважливішим результатом розвитку інтернет-технологій. Користувачі WWW безпосередньо стикаються з роботою таких програмних компонентів, як браузери, веб-сервери, пошукові системи. Всі ці програми, розвиваються самостійно, проте постійно набувають нових можливостей, не втрачаючи сумісності одна з одною. Сьогодні є безліч сервісів – від пошуку інформації та покупки повсякденних речей до супутникової навігації логістичних компаній. Одна з найпопулярніших сфер – сфера послуг. Сфера послуг та технології прийшли до успішного взаємозв’язку, який дозволяє покращити робочий процес та має ряд переваг як для клієнтів, так і для робітників. Розробка для сфери послуг наразі - дуже популярна та високо затребувана. Веб-сервіси спрощують онлайн-запис, надають всю потрібну інформацію, дозволяють залишити відгуки тощо.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Куклінський Максим Володимирович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55706
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2022_122_Лебеденко_Г.Ю..pdfДипломна робота1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.