Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55766
Название: Особливості функціонування сучасних програм розпізнавання тексту
Авторы: Вороніна, Єлизавета Сергіївна
Кудрявцева, Катерина Сергіївна
Ключевые слова: програми розпізнавання тексту
OCR-зчитувач
формат
друкований текст
ICR переклад
JPG
PNG
Дата публикации: 29-июн-2022
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Вороніна Є.С., Кудрявцева К.С. Особливості функціонування сучасних програм розпізнавання тексту // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.15-19.
Краткий осмотр (реферат): Досліджені програми розпізнавання тексту призначені для переведення друкованого тексту в цифровий формат. Наведений принцип роботи зчитувача оптичного розпізнавання символів, який використовує інтелектуальне розпізнавання текстів, дозволяє ідентифікувати різні мови та стилі рукописних текстів. Розглянуті безкоштовні програми розпізнавання тесту, такі як Aspose OCR, Free Online OCR та Pdf24.org, та проаналізовані їх можливості.
Описание: 1. Зробити більше: Що таке оптичне розпізнавання символів (OCR)? – 2021 [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://uk.go-travels.com/74733-optical-character-recognition-4158322- 8335115. 2. Перетворити фото в текст онлайн [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https:// products.aspose.app/ocr/uk/photo-ocr. 3. Online ocr [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://www.onlineocr.net/. 4. Конвертувати зображення в PDF [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https:// tools.pdf24.org/uk/images-to-pdf.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55766
Располагается в коллекциях:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ММТ Вороніна Є., Кудрявцева К. 2021.pdfТези доповіді296.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.