Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55782
Title: Динамічна айдентика
Authors: Кіндріцька, Ліна Вадимівна
Keywords: фірмовий стиль
статика
динаміка
айдентика
бренд
логотип
колір
шрифт
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кіндріцька Л.В. Динамічна айдентика // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.58-60.
Abstract: Динамічний фірмовий стиль відкриває новий погляд на розробку фірмового стилю. Він використовує новітні технології для створення гнучкого візуального образу, в результаті чого фірмовий стиль постійно змінюється, адаптуючись до різних ситуацій. Розглянуті особливості динамічних фірмових стилів, прийоми їх створення та переваги, що надає брендам наявність такого фірмового стилю.
Description: 1. Фірмовий стиль [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://www.seotm.com/ua/services/design/firm_style.html. 2. Яка буває айдентика [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://vc.ru/design/50312- kakaya-byvaet-aydentika. 3. Говоримо про динамічну айдентику [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https:// skillbox.ru/media/design/govorim-o-dinamicheskoy-aydentike/. 4. 7 переваг динамічної айдентики [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://dvaslova. com/blog/branding-design/dinamicheskaya-aydentika/.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55782
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Кіндріцька Л. 2021.pdfТези доповіді237.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.