Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55794
Title: Модель навчально-наукового ресурсу «Мультимедіа та мережі»
Authors: Танасієнко, Катерина Сергіївна
Keywords: онлайн навчання
дистанційне навчання
онлайн платформа
освітній ресурс
навчально-науковий ресурс
джерела знань
електронне навчальне середовище
освітній веб-сайт
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Танасієнко К.С. Модель навчально-наукового ресурсу «Мультимедіа та мережі» // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.116-118.
Abstract: Розкрита важливість практики реалізації в Україні програм інформатизації навчальних закладів. На сьогоднішній день велике значення має використання онлайн платформ не тільки в якості додаткового контенту до основного навчання, а і як основного джерела знань на час дистанційного навчання для здобуття професійних навичок. Дистанційне навчання характеризується можливістю підбору навчального матеріалу в залежності від інформаційної потреби того, хто навчається, свободою вибору зручного графіку та часу навчання.
Description: 1. Зубашева Л.І. Проблема дистанційної освіти у сучасній Україні [Електронний ресурс] / Зубашева Л.І. Режим доступу до ресурсу: http://www.rusnauka.com/26_OINXXI_2009 / Pedagogica/52242.doc.htm. 2. Корбут О.Г. Дистанційне навчання: моделі, технології, перспективи / О.Г. Корбут. [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: http://conюsp.fl.kpi.ua/m/node/1123. 3. Pelgrum, W. J. (2001). Obstacles to the integration of ICT in education: results from a worldwide educational assessment. Computers & education, 37(2), Р. 163-178.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55794
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Танасієнко К. 2021.pdfТези доповіді252.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.