Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55807
Title: Сучасні друковані та електронні дидактичні ігри
Authors: Візер, Марта Олегівна
Keywords: метод навчання
форма навчання
гра
дидактична гра
друковані ігри
електронні ігри
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Візер М.О. Сучасні друковані та електронні дидактичні ігри // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.13-15.
Abstract: Дидактичні ігри є дуже дієвим та потужним методом навчання. У освітньому процесі даний засіб може бути використаний для будь-яких цілей (ознайомлення з новою складною темою, перевірка засвоєних знань тощо). Розглянуті основні різновиди дидактичних ігор та наведено існуючі приклади до кожного окремого виділеного різновиду.
Description: 1. Статус дидактичної гри у навчальному процесі [Електронний ресурс] − Режим доступу до ресурсу: http://bo0k.net/index.php?p=achapter&bid=8765&chapter=1. 2. Ігри та вища освіта [Електронний ресурс] − Режим доступу до ресурсу: https://indiabioscience.org /columns/education/games-and-higher-education. 3. Настільна гра від Paratype при підтримці Skillbox [Електронний ресурс] − Режим доступу до ресурсу: http://www.advertology.ru/article150665.htm. 4. 5 онлайн-інструментів для покращення знань та навичок по типографіці [Електронний ресурс] − Режим доступу до ресурсу: https://say-hi.me/typography/5-onlajn-instrumentov-kotorye-prokachayut-vashinavyki- v-tipografike.html.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55807
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Візер М. 2021.pdfТези доповіді361 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.