Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55855
Title: Роль фізичної активності в підтримці складу тіла, як важливого компонента оздоровчого фітнесу
Authors: Воловик, Н.І.
Підвальна, О.В.
Keywords: ожиріння
недостатність маси тіла
пандемія
надмірність кількості жиру
метаболічне здоров'я
індекс маси тіла
Issue Date: 16-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет, 2022
Citation: Воловик Н.І. Роль фізичної активності в підтримці складу тіла, як важливого компонента оздоровчого фітнесу / Воловик Н.І., Підвальна О.В. // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: Матеріали XVII Міжнародної науково-методичної конференції. За заг. ред. і.І.Вржесневського. - К.: НАУ, 2022. - С. 25 - 28.
Abstract: Вперше в історії людства кількість людей, що страждають на ожиріння, у всьому світі перевищує кількість тих, хто має недостатню масу тіла. Однак не виключено, що існує ще більш серйозна проблема – пандемія надмірної кількості жиру в організмі, яка складається з людей, у яких виявляють порушення метаболічного здоров’я, пов’язані з надлишковою жировою масою відносно чистої маси тіла. Однак багато людей із зайвим жиром не обов’язково клінічно класифікуються як люди з надмірною масою тіла або ожирінням, незважаючи на поширене використання індексу маси тіла як клінічного класифікатора ожиріння та надмірної маси тіла.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55855
Appears in Collections:XVII Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.