Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55863
Title: Місце інтересів у педагогічному процесі у контексті трансформації ролі педагога
Authors: Вржесневський, Іван Іванович
Янішевський, Ю.В.
Матієнко-Купріянов, В.І.
Keywords: педагог
педагогічний процес
освітні послуги
"інтерес" дитини
особистість
надання послуг
Issue Date: 16-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет, 2022
Citation: Вржесневський І.І. Місце інтересів у педагогічному процесі у контексті трансформації ролі педагога / Вржесневськи І.І., Янішевський Ю.В., Матієнко-Купріянов В.І. // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: Матеріали XVII Міжнародної науково-методичної конференції. За заг. ред. І.І. Вржесневського. - К.: НАУ, 2022. - С.34 - 36.
Abstract: Якщо головною функцією педагогіки залишається – сприяти становленню особистості в ході освітнього (освітньо-виховного) процесу, то науковий пошук у такій педагогіці розглядає закономірності та закони властиві саме цій функції (наприклад, корекція дидактичних принципів систематичності чи послідовності). Якщо головною функцією педагогіки стає надання освітніх послуг (що базується на задоволенні вимог та інтересів споживача), то науковий пошук спрямований на виявлення найефективніших маркетингових ходів. Це відноситься і до економічних аспектів організації педагогічної діяльності та власне до педагогічного процесу.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55863
Appears in Collections:XVII Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.