Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55870
Title: Сучасні аспекти організації занять студентів спеціальних медичних груп у вищих навчальних закладах
Authors: Латенко, С.Б.
Хіміч, І.Ю.
Парахонько, В.М.
Keywords: спеціальна медична група
організація занять
здоровий спосіб життя
фізична працездатність
вправи
оздоровлення
Issue Date: 16-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Латенко С.Б. Сучасні аспекти організації занять студентів спеціальних медичних груп у вищих навчальних закладах / Латенко С.Б., Хіміч І.Ю., Парахонько В.М. // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: Матеріали XVII Міжнародної науково-методичної конференції. - К.: НАУ, 2022. - С. 55 - 58.
Abstract: В даний час, на думку вчених та педагогів, система фізичного виховання студентів є недостатньо ефективною. Вона не забезпечує належного рівня здоров'я та фізичного розвитку студентів, не формує у них потреби в здоровому способі життя та фізичному вдосконаленні, інтерес до фізкультурно- спортивної діяльності. За період навчання у ВНЗ, як правило, збільшується кількість студентів, які мають відхилення у стані здоров'я, а частка студентів спеціальної медичної групи росте невпинно. За даними дослідників 46% студентів мають хронічні захворювання, з них 52% мають порушення зору, 32% страждають на відхилення у стані опорно-рухового апарату, а 28% мають ураження шлунково- кишкового тракту.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55870
Appears in Collections:XVII Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.