Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55873
Title: Організація навчального процесу та підвищення працездатності студентської молоді засобами рухової активності в період війни
Authors: Михайленко, В.М.
Журавльов, С.О.
Мохунько, О.Д.
Keywords: навчальний процес
студентська молодь
рухова активність
воєнний стан
освіта
працездатність
Issue Date: 16-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет, 2022
Citation: Михайленко В.М. Організація навчального процесу та підвищення працездатності студентської молоді засобами рухової активності в період війни / Михайленко В.М., Журавльов С.О., Мохунько О.Д. // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: Матеріали XVII Міжнародної науково-методичної конференції. За заг. ред. І.І. Вржесневського. - К.: НАУ, 2022. - С. 64 - 66.
Abstract: Війна — надзвичайно складний час для усіх. Це змінило все. Президент оголосив воєнний стан…Ще вчора страшним був корона-вірус, а вже сьогодні – війна. Ніхто навіть не замислювався над тим, що в ХХІ столітті ми житимемо в часи війни. Нечесної, безжалісної, нелюдяної… Навіть в таких страшних умовах, ми маємо дивитися з вірою вперед, з вірою у світле майбутнє. А майбутнє нашої країни – за креативною молоддю, яка навіть в умовах війни, адаптується та хоче здобувати знання. Разом з тим роль освіти під час війни значно більша, ніж освітня. Спілкування студентів між собою допоможе їм відволіктися від трагічних подій, а студентам-переселенцям дасть можливість легше адаптуватися до нових умов. Освітній процес має бути продовженим, бо кваліфіковані спеціалісти саме те що необхідно буде нашій країні, щоб якнайшвидше відбудуватись і повернутись до нормального життя.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55873
Appears in Collections:XVII Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.