Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55876
Title: Проблема зі здоров'ям внаслідок малорухомого способу життя й відсутність фізичних тренувань на прикладі кісткової системи людини
Authors: Саламаха, О.Є.
Keywords: проблеми
здоров'я
малорухливий спосіб життя
фізичні тренування
кісткова система
рухова активність
Issue Date: 16-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Саламаха О.Є. Проблема зі здоров'ям внаслідок малорухомого способу життя й відсутність фізичних тренувань на прикладі кісткової системи людини / Саламаха О.Є. // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: Матеріали XVII Міжнародної науково-методичної конференції. За заг. ред. І.І. Вржесневського. - К.: НАУ, 2022. - С. 84 - 87.
Abstract: У сучасному світі швидкість науково-технічного прогресу значно зросла. У вчених з’явився більш новий інструментарій який дозволяє досліджувати й навіть редагувати ДНК людини. Більшість звичайних людей особливо молодого віку використовують різноманітні пристрої та програми для оцінки й моніторингу власного здоров’я. Рівень таких пристроїв ще десять років тому не був доступний навіть багатьом вченим та лабораторіям і цей рівень продовжує швидко зростати. Особливо значний прорив вчених спостерігається у галузі здоров’я людини й позитивному впливу на нього різноманітних видів фізичної активності. Гігантськи корпорації продовжують збільшувати вкладання великих сум грошей у вивчення даної тематики. Одночасно з поглибленням знань вчених щодо позитивного впливу й необхідності підвищувати рухову активність кожній людині задля збереження здоров’я ми навпаки спостерігаємо її зменшення. Все більше й більше людей особливо молодого віку ведуть малорухомий спосіб життя який тягне за собою появи у них багатьох захворювань яки раніше діагностувалися виключно у людей старшого та похилого віку. З-за того що дітей практично з шести років міцно усаджують за парти підготовчих курсів, шкіл та інститутів вони погано розвиваються за що потім прийдеться дуже дорого заплатити. Однією з систем що страждає внаслідок малорухомого способу життя є кісткова система людини.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55876
Appears in Collections:XVII Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.