Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55879
Title: Сучасні фітнес напрямки, як дієвий засіб роботи зі студентами спеціальних медичних груп
Authors: Череповська, О.А.
Keywords: фітнес напрямки
студенти
спеціальна медична група
навчальний процес
мотивація
рухова активність
Issue Date: 16-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Череповська О.А. Сучасні фітнес напрямки, як дієвий засіб роботи зі студентами спеціальних медичних груп / О.А. Череповська // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: Матеріали XVII Міжнародної науково-методичної конференції. За заг. ред. І.І. Вржесневського. - К.: НАУ, 2022. - С. 99 - 102.
Abstract: За даними багатьох досліджень в сучасному світі та, зокрема, на Україні спостерігається чітка тенденція до погіршення стану здоров’я населення. Проблеми екології, малорухливий спосіб життя, навчальне навантаження, виснажлива робота / підробіток, ігнорування принципів здорового харчування, порушення режиму сну та стрес є основними причинами такої ситуації. Якщо додати до цього вроджені хвороби та травми, отримані внаслідок нещасних випадків та форс мажорних обставин, то значна кількість молодих людей мають значні відхилення у здоров’ї вже в школі і за показниками медичних обстежень належать до спеціальної медичної групи. А за даними ЮНІСЕФ на нашій планеті зараз проживають 240 мільйонів дітей з інвалідністю.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55879
Appears in Collections:XVII Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.