Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55952
Title: Підвищення ефективності фізичного виховання для студентів в умовах дистанційного навчання
Authors: Журавльов, С.О.
Кондратович, А.Б.
Кривенда, В.С.
Keywords: фізичне виховання
студенти
дистанційне навчання
ефективність
якість освіти
спортивно-ціннісні орієнтири
Issue Date: 17-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Журавльов С.В., Кондратович А.Б., Кривенда В.С. Підвищення ефективності фізичного виховання для студентів в умовах дистанційного навчання // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVI Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 62 - 66.
Abstract: В зв'язку з заходами по боротьбі з розповсюдженням короно-вірусу, освітня система зіткнулася з необхідністю проводити навчальну роботу в дистанційному режимі. Викладачі всіх рівнів освіти роблять всі зусилля для того, щоб не знизити якість навчально-виховного процесу при дистанційному навчанні у сфері вищої освіти. Актуальною ця робота була також і для фахівців, фізичної культури і спорту. Вузівські викладачі (тренери) фізичної культури працюють над пошуком шляхів вирішення проблеми підвищення ефективності навчально-виховного процесу на заняттях з фізичної культури, незважаючи на складності освітньої діяльності в умовах обмежувальних заходів на сучасному етапі. За останні роки дослідження вчених в цій галузі ще раз підкреслюють важливість проведення досліджень цього напрямку.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55952
Appears in Collections:XVI Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2021)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.