Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55955
Title: Формування фізкультурно-оздоровчих компетенцій особистості курсанта засобами спортивних ігор
Authors: Лопатюк, О.В.
Захарова, О.В.
Keywords: спортивні ігри
авіаційний фахівець
фізкультурно-оздоровча компетенція
студентська молодь
психофізіологічна підготовка
фізична підготовка
Issue Date: 17-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лопатюк О.В., Захарова О.В. Формування фізкультурно-оздоровчих компетенцій особистості курсанта засобами спортивних ігор // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVI Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 84 - 87.
Abstract: Для формування професійно важливих якостей авіаційного фахівця важливим є залучення студентської молоді на заняттях зі спеціальної фізичної та психофізіологічної підготовки до ігрової діяльності . Саме в ігровій діяльності об’єктивно поєднуються два дуже важливих фактори: з одного боку, курсанти(студенти) включаються в практичну діяльність, розвиваються фізично, звикають самостійно діяти, з іншого боку – отримують моральне і естетичне задоволення від цієї діяльності, поглиблюють пізнання навколишнього середовища. Все це сприяє вихованню особистості в цілому. Таким чином, гра є одним з комплексних засобів виховання. Вона спрямована на всебічну фізичну підготовленість, вдосконалення функцій організму, рис характеру тощо.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55955
Appears in Collections:XVI Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2021)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.