Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56189
Title: Проведення дитячих шахових таборів як метод підвищення кваліфікації юних спортсменів
Authors: Рибченко, Л.
Рибченко, О.
Тигов, О.
Keywords: юний спортсмен
шахісти
оздоровлення
вдосконалення майстерності
організація
відпочинок
Issue Date: 17-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Рибченко Л, Рибченко О., Тигов О. Проведення дитячих шахових таборів як метод підвищення кваліфікації юних спортсменів // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVI Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 124 - 126.
Abstract: 2021 рік видався дуже напруженим як для дітей, так і для їх батьків. Всі чекали цього літа. Зараз, прийшла пора, коли пом’якшені карантинні обмеження і юні шахісти будуть відпочивати та вдосконалювати свою майстерність. Зараз непроста ситуація для всіх організаторів дитячого відпочинку. Це складний період, але найбільше він позначиться на тих, заради кого ми працюємо – це діти, які чекають відпочинок та літо. Для них табір – це місце відпочинку, дитинства, це маленький світ, де народжується дружба, довіра, любов до життя. Мета даної статті розкрити необхідність проведення шахових дитячих літніх таборів для оздоровлення та вдосконалення майстерності юнаків і дівчат, дітей що займаються шахами. Показати переваги для батьків, яким буде спокійніше, якщо їх дитина буде перебувати в тематичному таборі, під наглядом педагогів, тренерів, аніматорів. Працюючи над цим матеріалом, ми ретельно вивчали досвід провідних шахових клубів та шкіл, які проводять такі літні табори.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56189
Appears in Collections:XVI Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2021)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.