Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56195
Title: Йога як індивідуальна рухова практика у площині фізичного самовдосконалення людини
Authors: Старостіна, Катерина Володимирівна
Keywords: йога
рухова практика
самовдосконалення
людина
здоровий спосіб життя
індивідуальний підхід
Issue Date: 17-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Старостіна К.В. Йога як індивідуальна рухова практика у площині фізичного самовдосконалення людини // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVI Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 135 - 137.
Abstract: В умовах великого стресу і зміни загального ритму життя у всіх сферах життєдіяльності людства та особливо, в останні два роки епідемії COVID-19 питання здорового і активного життя, психоемоційного балансу виходять на перший план. Для заохочення молоді до саморозвитку і вдосконалення фізичних і рухових навичок та участі у різних видах рухової активності, з метою виховання здорової нації в сучасних умовах, та долучення юнаків і дівчат до здорового способу життя, необхідно знаходити нові мотивуючі фактори. Треба звернути увагу на стародавню східну рухову практику, яка набуває особливої популярності у наші дні, а саме – йогу. Що є шляхом до відкриття нових мотивуючих чинників для молоді і містить необмежений потенціал до самовдосконалення, нові горизонти для відкриття та реалізації потенціалу людини у повсякденному житті.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56195
Appears in Collections:XVI Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2021)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.