Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56200
Title: Методика формування спеціальних умінь та навичок студентів вищих навчальних закладів у процесі навчання оздоровчого плавання
Authors: Хіміч, Ігор Юрійович
Парахонько, Вадим Миколайович
Keywords: методика
формування
студенти
оздоровче плавання
вміння
навички
Issue Date: 17-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Хіміч І.Ю., Парахонько В.М. Методика формування спеціальних умінь та навичок студентів вищих навчальних закладів у процесі навчання оздоровчого плавання // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVI Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 148 - 150.
Abstract: Недостатня диференціація методик формування спеціальних умінь та навичок студентів вищих навчальних закладів у процесі навчання оздоровчого плавання в залежності від стану здоров'я і фізичної підготовленості Метою статті є розробка методики формування спеціальних умінь та навичок студентів вищих навчальних закладів у процесі навчання оздоровчого плавання з врахуванням фізичних якостей, підготовленості, мотиваційних уподобань студентської молоді ВНЗ.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56200
Appears in Collections:XVI Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2021)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.