Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56202
Title: Формування ціннісного ставлення до свого здоров’я у студенток засобами тай-бо-аеробіки
Authors: Чупрун, Н.Ф.
Keywords: формування
ставлення
здоров'я
аеробіка
студенти
рухова активність
Issue Date: 17-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чупрун Н.Ф. Формування ціннісного ставлення до свого здоров’я у студенток засобами тай-бо-аеробіки // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVI Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 152 - 154.
Abstract: На сучасному етапі розвитку суспільства спеціально організована рухова активність розглядається як потужний засіб зміцнення здоров’я населення, забезпечення високої працездатності, якості життя. З метою створення сприятливих умов для зміцнення здоров'я громадян як найвищої соціальної цінності, забезпечення реалізації права особи на оздоровчу рухову активність Указом Президента України №42/2016 схвалено Постанову Верховної Ради України «Про забезпечення сталого розвитку сфери фізичної культури і спорту в Україні в умовах децентралізації влади» та реалізацію Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56202
Appears in Collections:XVI Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2021)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.