Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56378
Title: Методика формування фінансової звітності малого підприємства, її аналіз
Authors: Гембік, Анна Валентинівна
Keywords: методика
організація
облік
аналіз
аудит
фінансова звітність
підприємство
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гембік А.В. Методика формування фінансової звітності малого підприємства, її аналіз.– Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 10 с.
Abstract: У нинішніх умовах ринку фінансова звітність є провідником для прийняття правильних та раціональних рішень зовнішнім та внутрішнім користувачам. Тому бухгалтерський облік на підприємстві має бути відповідно налагоджений та чітко відображати фінансовий стан підприємства. Однак зміни податкового та бухгалтерського законодавства, які є досить частими, можуть зумовити помилки у фінансовій звітності, що ставить під загрозу її достовірність та правдивість. Прийняті рішення на основі такої звітності можуть бути не правильними та призвести до втрат як внутрішніх, так і зовнішніх користувачів. Тому питання методики формування фінансової звітності малого підприємства, її аналіз є актуальним та дискусійним. Адже як часто змінюється податкове та бухгалтерське законодавство, відповідно так само і методики формування фінансової звітності постійно мають адаптовуватись під ці зміни та враховувати їх.Вагомий внесок у дослідження методології та аналізу фінансової звітності зробили провідні вітчизняні вчені: Бондарчук Н. В, Курганська М. Г., Міца В. В., Песцова-Світалка О. С., Більдій А. В., Романченко В. М., Семенов А. Г., Черняєва О. В., Хоча Н. В., Лемішко О., Шеверя Я. В. та інші. Однак, незважаючи на велику кількість праць та досліджень на цю тему, вона залишається актуальною для дослідження та дискусійною.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: доктор економічних наук, професор Костирко Руслан Олександрович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56378
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гембік А.В._2022.pdfДипломна робота232.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.