Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56455
Title: Шляхи підвищення фінансової результативності фізичних осіб- підприємців
Authors: Кузюк, Дмитро Іванович
Keywords: адаптивні механізми
фінансова результативність
підвищення
інноваційні
фізичні особи підприємці
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кузюк Д.І. Шляхи підвищення фінансової результативності фізичних осіб- підприємців. Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 92 с.
Abstract: У сучасних умовах проблема побудови ефективного фінансового механізму має універсальний характер, але чи не найбільшою мірою впливає на розвиток мікро-підприємництва. Розбудова фінансового механізму ФОП має бути орієнтованою на зростання джерел фінансування як додаткового та основного інструменту стимулювання підприємницького середовища. Без належної фінансової підтримки та додаткових джерел не можливий розвиток і стимулювання середовища розвитку ФОП. Впровадження новітніх підходів до формування фінансового механізму управління прибутком в умовах ризикового і мінливого середовища сприяє забезпеченню прибутковості діяльності ФОП і зростанню добробуту його власників.Об’єктивна потреба в обґрунтуванні інноваційних механізмів підвищення фінансової результативності фізичних осіб- підприємців;застосуванні ФВА як інструменту підвищення фінансової результативності фізичних осіб- підприємців; розробці адаптивних механізмів підвищення фінансової результативності фізичних осіб- підприємців обумовила вибір мети і завдань кваліфікаційно магістерської роботи.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма «Фінанси і кредит».Керівник проекту: д.е.н., професор Косова Тетяна Дмитрівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56455
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кузюк Д.І._2021.pdfДипломна робота985.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.