Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56457
Title: Механізми операцій з нерухомістю та фінансування будівництва
Authors: Пуськов, Дмитро Олексійович
Keywords: аналіз
оцінка
ринок нерухомості
підприємство
механізм
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Пуськов Д.О. Механізми операцій з нерухомістю та фінансування будівництва. Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 117 с.
Abstract: Кризові явища, що відбулися останніми роками в економічній системі України, призвели до значних негативних змін у будівельній сфері, зокрема різке скорочення бюджетних асигнувань, недостатній розвиток нових форм організації та фінансування капітального будівництва,зменшення інвестиційної активності всіх груп інвесторів зумовили згортання цього сектору. Як наслідок – збільшення частки незавершеного будівництва, подовження строків здійснення будівельно-монтажних робіт за відсутності в підприємств достатніх грошових ресурсів для їх реалізації, загальне зниження конкурентоспроможності вітчизняних будівельних компаній. Шлях будівельного комплексу до високоефективного, конкурентоспроможного сектору економіки держави – це, у першу чергу, питання спроможності будівельного комплексу України раціонально залучати фінансування та ефективно використовувати фінансові ресурси.Будівництво нерозривно пов’язане із ринком нерухомості. Ключове значення ринку нерухомості як сектору економіки підтверджується його істотною часткою у ВВП країни, значним ступенем надходжень до бюджету від здійснення купівлі-продажу, орендних та інших операцій з нерухомістю, що перебуває у власності громадян та юридичних осіб. Саме тому дослідження механізмів операцій з нерухомістю та фінансування будівництва набуває особливої актуальності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма «Фінанси і кредит».Керівник проекту: к.е.н., доцент Рибак Олена Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56457
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пуськов Д.О_2021.pdfДипломна робота2.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.