Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56461
Title: Діагностика діяльності суб’єкта господарювання як інструмент фінансового управління
Authors: Потапенко, Анастасія Андріївна
Keywords: фінансова політика
фінансова стійкість
малий бізнес
прибуток
фінансова діяльність
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Потапенко А.А. Діагностика діяльності суб’єкта господарювання як інструмент фінансового управління. Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 92 с.
Abstract: Для забезпечення успішного функціонування будь-якого суб’єкта господарювання в ринкових умовах перед керівництвом підприємств щоденно постають місії щодо подальшого вирішення таких завдань: здійснення контролю та діагностики фінансового стану компанії, точне вивчення потреб ринку, наукове прогнозування економічних процесів, комплексну та системну оцінку різних варіантів рішень, їх безпосередніх та довгострокових наслідків тощо. Одним із найважливіших завдань для сучасного управління суб'єктом господарювання є мінімізація ризиків підприємницької діяльності з урахуванням оцінки кожного прийнятого рішення з метою отримання в кінцевому результаті прибутку. При цьому суттєво зростає роль теоретичних та практичних аспектів аналізу для подальшого обґрунтування результативності кожного адміністративного рішення. Процес розвитку суб’єкта господарювання за своєю суттю є процесом вибору у прийнятті рішень для визначення подальшого стабільного та ефективного розвитку. У нестабільних умовах ринкової економіки, за обмеженості ресурсів, наявності сильної конкуренції та інших факторів, що здійснюють суттєвий вплив на процес стабільності та розвитку, від правильності прийняття рішень та прогнозування подальших подій залежить саме ефективне функціонування підприємства, тому різноманітні методи діагностики діяльності суб’єктів господарювання як інструменту фінансового управління стають надзвичайно актуальними.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма «Фінанси і кредит».Керівник проекту: д.е.н., доцент Лемішко Олена Олександрівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56461
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Потапенко А.А._ 2021.pdfДипломна робота1.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.