Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56467
Title: Організація фінансового менеджменту бюджетних закладів освіти
Authors: Долгих, Анастасія Вадимівна
Keywords: фінансовий менеджмент
система менеджменту якості
бюджетні заклади освіти
комерціалізація
організація
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Долгих А.В. Організація фінансового менеджменту бюджетних закладів освіти. Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 120 с.
Abstract: При визначенні державної стратегії розвитку сучасного суспільства важливо сконцентрувати увагу на питаннях підвищення ролі освіти в досягненні політичної, економічної і соціальної стабільності у країні. Рівень розвитку людських ресурсів у розвинених країнах, їх знання, вміння, творчість, майстерність відіграють не меншу, а інколи й значно більшу роль, ніж природні ресурси. Саме інтелектуально освітній потенціал трудових ресурсів суттєво впливає на стан економічного розвитку держави. У зв’язку з цим зростає роль і значення системи підготовки кадрів, особливо у бюджетних закладах освіти. Діяльність бюджетних закладів освіти у сучасних умовах змінюється адекватно до вимог соціально-орієнтованої економіки з характерними для неї тенденціями запровадження ринкових механізмів господарювання. Передусім, це стосується фінансового забезпечення їх діяльності. Дефіцит бюджету, офіційний дозвіл на право надання державними вищими навчальними закладами послуг на платній основі призвів до суттєвого зростання частки коштів спеціального фонду у загальному обсязі фінансових ресурсів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма «Фінанси і кредит».Керівник проекту: к.е.н., доцент Євтушенко Марина Вікторівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56467
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Долгих А.В._2021.pdfДипломна робота1.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.