Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56565
Title: Організація і методика обліку, аналізу і внутрішнього контролю витрат з надання бухгалтерських послуг
Authors: Бензін, Карім Ахмедович
Keywords: організація
методика обліку
аналіз
витрати
дипломна робота
контроль
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бензін К.А. Організація і методика обліку, аналізу і внутрішнього контролю витрат з надання бухгалтерських послуг. Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 86 с.
Abstract: В сучасних умовах розвитку економічних процесів ефективність роботи кожного суб’єкта господарювання залежить від аналітичної та оперативної інформації, яка формується у системі обліково контрольного забезпечення процесу управління. Найважливішим об’єктом такої системи є облік, аналіз та контроль витрат з надання послуг, якому необхідно приділяти значну увагу через необхідність визначення собівартості послуг та фінансових результатів від такої діяльності. В кризові економічних умовах здійснення господарської діяльності кожний суб’єкт господарювання намагається знайти шляхи оптимізації складових фінансових результатів, важливе місце серед яких належить витратам. Чітке економічне обґрунтування класифікації та оцінки витрат забезпечує аналітичність елементів витрат, достовірну оцінку собівартості продукції, робіт, послуг. Для прийняття якісних управлінських рішень щодо планування витрат та контролю за дотриманням встановлених норм і бюджетів важливу роль відіграє ефективно організована система бухгалтерського обліку та внутрішнього контролю витрат підприємства. Все вищенаведене свідчить про актуальність та своєчасність обраної теми дослідження.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит».Керівник проекту: к.е.н., доцент Афанас’єва Інна Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56565
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бензін К.А._2021.pdfДипломна робота743.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.