Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56566
Title: Методичні рекомендації до курсових робіт
Authors: Косова, Тетяна Дмитрівна
Попович, Оксана Василівна
Keywords: облік
аудит
оподаткування
методичні рекомендації
курсові роботи
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Косова Т.Д., Попович О.В. Методичні рекомендації до курсових робіт. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 42 с.
Abstract: Курсова робота з навчальної дисципліни – це творче або репродуктивне рішення конкретної задачі, як правило, дослідного характеру, щодо об’єктів діяльності фахівця з обліку та аудиту, виконане здобувачем вищої освіти самостійно під керівництвом викладача протягом встановленого терміну в одному семестрі відповідно до завдання на основі набутих знань та умінь. Курсова робота має за мету навчити здобувача вищої освіти швидко і впевнено користуватися відповідною довідковою літературою, державними стандартами, таблицями, інструкціями та положеннями, наказами відповідних міністерств та відомств, які фахівець використовує під час своєї професійної діяльності; розширення та поглиблення теоретичних знань, уміння застосовувати їх на практиці та в науково-дослідній роботі, самостійне узагальнення і обробка накопичених матеріалів, глибоке засвоєння суміжних з фінансовим обліком дисциплін: політекономії, господарського права тощо.
Description: Наведено методичні рекомендації до курсової роботи. Для студентів освітнього ступеня «Бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньо професійна програма «Облік і аудит» всіх форм навчання.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56566
Appears in Collections:Навчально - методичні матеріали кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР_ 071_Курсова_робота.pdfМетодичні рекомендації до курсової роботи747.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.