Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56925
Title: Методологія створення 3D контенту для сайту музею магнітного запису АТ «Науково-дослідний інститут електромеханічних приладів»
Authors: Красько, Микола Олегович
Keywords: кваліфікаційна робота
моделювання
3D контент
методологія створення
модель сайту
інтеграція
контент
створення
дослідження
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Красько М. О. Методологія створення 3D контенту для сайту музею магнітного запису АТ «Науково-дослідний інститут електромеханічних приладів» - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 91с.
Abstract: Дослідження полягає у необхідності створення 3D контенту для наповнення сайту музею магнітного запису АТ «Науково-дослідний інститут електромеханічних приладів». Тривимірні моделі сприятимуть кращому засвоєнню інформації з сайту користувачами, а також зроблять процес цікавішим. На сьогоднішній день тривимірні моделі – це вже не дещо нове і складне до користування. З розвитком галузі веб розробок створювати та застосовувати тривимірні моделі стало дуже просто, сьогодні такі моделі використовуються у багатьох галузях таких як створення відеоігор, інтеграція на веб сайти, віртуальний маркетинг, і навіть у військових тренажерах.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.тех.н., завідувач кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Бобарчук Олександр Антонович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56925
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2022_186_КраськоМО.pdfкваліфікаційна робота3.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.