Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56971
Title: Інструментарій інформаційної війни в Україні під час російської агресії
Authors: Зотенко, Дар’я Василівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
інформаційна війна
маніпулятивний вплив
інформаційні фейки
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Зотенко Д. В. Інструментарій інформаційної війни в Україні під час російської агресії. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 89с.
Abstract: З початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну, питання боротьби та заходів безпеки в контексті інформаційної війни стали актуальними як ніколи, адже в сучасному світі інформація «розлітається» занадто швидко і дезорієнтувати населення дуже легко. Ворог намагається відвернути увагу суспільства та всього світу від реальної картини в Україні масовими фейковими новинами та пропагандою. Для забезпечення якісного захисту інформаційного простору України, необхідно вживати заходів на законодавчо-нормативному рівні, адже знищення таких складових інформаційної війни як маніпуляції, фейки та пропаганда повинне відбуватися на найвищому рівні державного регулювання.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент Васильченко В’ячеслав Миколайович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56971
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Магістерська Зотенко Д.В.pdfкваліфікаційна робота801.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.