Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57130
Title: SEO оптимізація сайту електронної комерції
Authors: Шевцова, Юлія Михайлівна
Keywords: дипломна робота
SEO
електрона комерція
веб-сайт
пошукові системи
оптимізація
ранжування
платформи електронної комерції
Issue Date: 25-Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Шевцова Ю. М. SEO оптимізація сайту електронної комерції. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності “Комп’ютерні науки, “Інформаційні управляючі системи та технології”.- Київ, 2022. – 85 с.
Abstract: В сучасному світі люди не можуть спокійно їздити в торговельні центри та магазини, через війну, тож більшість людей обирають скуповуватися онлайн через інтернет-магазин. Всім відомо, що дізнатися про інтернет-магазин допоможуть пошукові системи та реклами, тому що перше, що робить людина - це заходить в пошукову системо, наприклад Google, щоб дізнатися, в яких магазинах можут ь зробити покупку за їх потребами. Але сайтів, а особливо магазинів електронної комерції є дуже багато, наприклад, найвідоміший з них Amazon. Тож бізнес повинен справлятися з конкурентами, яких досить багато. Для цього потрібно застосувати SEO, що допоможе просунутись в пошукових системах та підвищити трафік відвідувань та появу нових клієнтів. Наукова новизна полягає в тому, що на основі отриманих результатів можна запевнитись, що при правильному аналізі та використанні білого SEO веб-сайт може просунутись в пошукових системах, не за високу вартість порівняно з іншими методами просування, тим самим підвищить рівень впізнаваності бренду, знайти нових клієнтів та підвищити прибуток. Практична значимість полягає у дослідженні SEO оптимізації для сайтів електронної комерції. Дане дослідження допоможе довести, що не потрібно витрачати кошти на інші типи просуванню, а можна за менш ціну і на тривалий час залишити сайт в перших позиціях пошукових систем. В результаті проведеної роботи буде отримано сайт, який з низьких позицій піднявся до перших позицій в пошукових системах за допомогою реалізації SEO.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Куклінський Максим Володимирович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57130
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2022_122_Шевцова_Ю.М..pdfДипломна робота4.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.