Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57415
Title: Управління інвестиційно-інноваційною діяльністю підприємства в умовах цифровізації
Authors: Кривенко, Вікторія Олександрівна
Keywords: ефективність
система управління
інноваційна стратегія
газотранспортне підприємство
впровадження
методологія
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кривенко В.О. Управління інвестиційно-інноваційною діяльністю підприємства в умовах цифровізації. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 127 с.
Abstract: Потреба формування нових аспектів управління інноваційно-інвестиційною діяльністю газотранспортних підприємств була визначена розвитком конкуренції і ринкових економічних відносин в державі, розробкою і прийняттям стратегії енергетичного спрямування . Проблематика ефективного менеджменту інноваційно-інвестиційною діяльністю газотранспортних підприємств постає досить гостро на стадії розвитку економіки. Дослідження різноманітних практик управління газотранспортними компаніями вказує на недосконалість та недосяжність поставлених цілей використовуваного такими компаніями організаційно-економічного механізму. Основні причини такого становища розглядають в контексті недоліку досвіду керування інноваційно-інвестиційною діяльністю газотранспортних підприємств в конкурентних умовах середовища, різноманітних варіантів сучасних способів та методів управління інноваційно-інвестиційною діяльністю, складних та динамічних умовам зовнішнього оточення, саме ці причини стали поштовхом до формування нових економічних вимог до механізму менеджменту інноваційно-інвестиційною діяльністю газотранспортних підприємств. Актуальність даної роботи визначена такими аспектами : підвищення ролі газотранспортних систем для розвитку економіки ,як окремо газотранспортних підприємств, так і в цілому країни; збільшення кількості соціально-економічних ризиків і їх значимості для управління газотранспортними компаніями; необхідність забезпечувати збалансований розвиток і модернізації системи менеджменту газотранспортної компанії за умов підвищених вимог до надійної роботи газотранспортного підприємства; недостатній рівень опрацьованості теоретичного і практичного змісту проблематики збалансованого розвитку газотранспортної компанії; необхідність утримувати конкурентні позиції в умовах прогресивної цифровізації; поява на ринку новітніх технологій і ефективне їх застосування та багато іншого.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д.е.н., професор Вовк Ольга Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57415
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2021_051_ЕП_Кривенко_В._О..pdfПояснювальна записка20.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.