Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57565
Title: Методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи. Методи обробки кишень у швейних виробах із натурального хутра (Спеціальність 182)
Authors: Василенко, Вікторія Миколаїна
Білоцька, Лариса Борисівна
Лозовенко, Світлана Юріївна
Keywords: технології
вироби
матеріали
кишені
хутро
обробка
Issue Date: 2020
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Особливості технології виготовлення виробів із різних матеріалів. Тема: Методи обробки кишень у швейних виробах із натурального хутра : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 182 Технології легкої промисловості (Конструювання та технології швейних виробів) / упор.: В.М. Василенко, Л.Б. Білоцька, С. Ю. Лозовенко. – Київ : КНУТД, 2020. – 18 с.
Abstract: Зовнішні кишені розміщуються на основних деталях та відіграють неабияку роль в оформленні зовнішнього вигляду виробу. Зовнішні кишені поділяються на три основних види: прорізні, не прорізні (розміщені у швах чи рельєфах) і накладні. Прорізні кишені бувають бічні і відрізняються за напрямком розрізу (горизонтальні, вертикальні, і нахилені), за формою (прямолінійні і фігурні), оздобленням (з листочкою, клапаном) і за обробкою країв («в кант», «в стик»). Обробка кишень складається з трьох етапів: обробки окремих деталей, обробки підкладки кишень і зборки кишень
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57565
Appears in Collections:Методичні рекомендації кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЛР Кишені_Хутро Василенко В.М. .pdf392.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.