Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57739
Title: Веб-додаток для моніторингу транспорту в м. Ірпінь
Authors: Руденко, Орест Ігорович
Keywords: дипломна робота
веб-сайт
розробка
онлайн моніторинг
громадський транспорт
JavaScript
проектування
веб-розробка
інтернет речей
метод
Issue Date: 25-Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Руденко О.І. Веб-додаток для моніторингу транспорту в м. Ірпінь. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2022. – 92 с. с.
Abstract: Розвиток цифрових технологій, який ми спостерігаємо останні декілька десятків років, спрямований не тільки на загальний прогрес людства, а й на підвищення рівня комфорту кожної людини. «Розумні» пристрої, типу сучасних електронних годинників, холодильників, кондиціонерів та інших побутових девайсів непомітно стали звичними для більшості населення розвинених країн світу. Літаючі дрони, які моніторять стан сільськогосподарських угідь, камери відеоспостереження на кожному кутку в крупних містах, світлофори, які адаптуються під інтенсивність трафіку – ці всі винаходи є прикладами такої технології, як інтернет речей. Інтернет речей активно розвивається в країнах першого світу, але Україна теж не відстає, тому ми можемо своїми очима спостерігати за локальним використання таких технологій на території нашої країни. В першу чергу, інтернет речей активно розвивається в аграрному секторі, логістиці та в рамках проектів Smart City. Хорошим конкретним прикладом може слугувати сервіс easyway, який був створений в Україні в 2011 році для моніторингу громадського транспорту у Львові та Києві. Сервіс чудово показав себе під час Євро 2012, пізніше став партнером міжнародних корпорацій і продовжує полегшувати життя жителів та гостей Львова та Києва сьогодні.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: кандидат технічних наук, доцент Сергій Водоп’янов.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57739
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2022_122_ТП615_Руденко.pdfДипломна робота5.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.