Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57765
Title: Програмно-технологічне рішення для прискорення медичних перевірок пасажирів в аеропортах під час карантинних заходів
Authors: Сковпень, Данило Васильович
Keywords: дипломна робота
інформаційні технології
програмування
програмний засіб
карантин
реєстрація авіапасажирів
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Проживаючи у вік інформаційних технологій, коли інформаційні системи прониклий практично в усі, чи вже повністю проникли в усі області життєдіяльності людини, ті, хто прагнуть залишатися в курсі подій з усього світу та на зв’язку з сім’єю та друзями, є лише один варіант - користування смартфонами, комп'ютерами та іншими електронними гаджетами, які мають доступ до мережі Інтернет. Так склалося, що для рοбοти ці пристрої потребують власне програмне забезпечення. Дякуючи швидкому розвиненню ІТ у ХХІ столітті, значна кількість дій, які придивилися лише тільки вручну, та об'єктів, які існували лише у фізичній формі, людство крок за кроком перейшло у цифровий простір. Сьогодні людині не потрібно тримати у себе величезну колекцію громіздких паперових книг, які збирають пил чи стояти у величезних чергах до банків та державних послуг. На даний час потрібно мати лише електронний пристрій у якого буде доступ Інтернету, і всі можливі книжки, пісні та витвори мистецтва у будь який час та у будь якій точці планети будуть доступні вам. Попри розвиток інформаційних технологій в наш час, за останні три роки також стрімко росте кількість захворювань з приходом пандемії Covid-19 в усьому світі. Це в свою чергу, створює попит на автоматизацію послуг де є контакт людини з людиною. Пο всьому світу різні фармацевтичні та ІТ компанії борються з цим створюючи нові ліки, вакцини та технології.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: Зубок В.Ю.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57765
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОПП Інформаційні системи та технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2022_126_СковпеньДВ.pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.