Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57772
Title: Забезпечення фінансової діяльності аеропорту шляхом розпізнавання кредитних карток за допомогою Android-пристроїв
Authors: Вовк, Георгій Романович
Keywords: дипломна робота
оптичне роспізнавання символів
реквізити банківських карт
мобільний додаток
фінансова система
розпізнавання кредитних карт
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Через наслідки епідеміологічної ситуації в світі та складну ситуацію в нашій країні кількість проведених онлайн операцій стрімко зростає. Онлайн платежі це технологія, яка дозволяє більш просто та зручно оплачувати послуги або рахунки не знаходячись безпосередньо на касі в магазині і таким чином економити власний час. Для проведення цих операцій необхідно вводити інформацію надруковану на банківській карті. Це створило необхідність в зручному та швидкому зчитування даних з банківських карток не лише для клієнтів, але і для працівників сфер де користувачеві потрібно необхідно не лише надати свої платіжні реквізити, але і зробити це швидко, і уникнути помилок при вводі. А для покращення взаємодії із користувачем з’являється необхідність в створенні і використанні комп’ютерної системи оптичного розпізнавання реквізитів банківських карток. Процес розпізнання реквізитів банківських карток потребує високої точності, тому що сканування може відбуватись при різному рівні освітлення, фон карти може бути різноманітним, а також на розпізнання впливає ще й кут під яким карта розташована відносно оптичного пристрою зчитування. Метою цієї роботи є розробка системи із відкритим кодом, яка дозволить використовуючи камеру Android-пристрою швидко та з високою точністю розпізнавати реквізити банківських карт для подальшого використання реквізитів як для забезпечення фінансової діяльності аеропорту, так і для персонального використання.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: Кучеров Д.П.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57772
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОПП Інформаційні системи та технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2022_126_ВовкГР .pdfдипломна робота1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.